Päivi Stolt  - Psykiatrinen erikoissairaanhoitaja - Seksuaaliterapeutti NACS -   YET Psykoterapeutti


seksuaaliterapeutti viivan kuva
seksuaaliterapeutti sivun kuva kukasta

Seksuaaliterapeutti.net

Päivi Stolt

Olen Päivi Stolt, psykiatrinen erikoissairaanhoitaja, seksuaalineuvoja ja erityistason seksuaaliterapeutti NACS (The Nordic Association for Clinical Sexology), YET (Ylempi eritystaso) psykoterapeutti, työnohjaaja ja suoritan tällä hetkellä psykoterapian maisteritutkintoa.

Seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa keskustelemme sinun/teidän esille tuomista asioista, jotka liittyvät seksuaalisuuteen. Tällaisia asioita voivat olla esim. seksuaalinen haluttomuus, keskenmenot, orgasmivaikeudet, yhdyntäkivut, identiteetti- kysymykset, sairauksien mukanaan tuomat muutokset seksuaalisuudessa, kiihottumishäiriöt, sukupuolinen vastenmielisyys tai nautinnon puute, psykoseksuaaliset syyt, parisuhdeongelmat, addiktiot, seksuaalinen hyväksikäyttö sekä miehillä erektiohäiriöt, ennenaikainen siemensyöksy jne.

Seksuaaliterapeutti auttaa silloin, kun tuntuu siltä, että seksuaalisuuden erilaiset asiat painavat mieltäsi.

Sinulla on paljon kysymyksiä, jotka askarruttavat, etkä pärjää asian tai tuntemuksen kanssa.

seksuaaliterapeutti viivan kuva
Seksuaaliterapiassa katson häiriön/oireen taakse ja pyrimme yhdessä käsittelemään oireen synnyttäviä tekijöitä. Seksuaaliterapia perustuu keskusteluun ja sen pohjalta annettaviin tehtäviin. Tyypillisesti seksuaaliterapia on 5-20 kertaa. Seksuaalineuvonta on 1-5 kertaa.

Tarjoan palveluina yksilö- ja pariterapiaa, pienryhmätoimintaa, konsultaatioapua, koulutus- ja luentopalveluja seksuaalisuuden sekä psykoterapian alueilla. Olen myös perehtynyt väkivaltaongelmiin (suuttumuksen hallinnan ohjaajakoulutus). Erilaisiin riippuvuuksiin myös annan terapiaa (seksi, päihteet, läheisriippuvuus jne.). Tarjoan myös työnohjausta yksilöille ja ryhmille.

Tule yksin tai kumppanisi kanssa, ratkotaan ongelmat yhdessä.

seksuaaliterapia

Kirjalliset tuotokseni:

  • Elämäni Valinta”, päihdeongelmaisten työkirja, Vankisairaala (2000)
  • Ojasta allikkoon vai takaisin hoitopolulle, Retkahdushoito-ohjelman käsikirja, Rikosseuraamusvirasto (2003)
  • Insesti ja sen vaikutukset naisvankiin”, Stadia, Kehittämishanke, Vankisairaala (2005)
  • Tuhkasta versoava ruusu: Matkani vahvaksi naiseksi”, Vankisairaalan naisten osaston ryhmäohjelma. Jamk, Kehittämishanke Vankisairaala (2006).
  • Hämeenlinnan kaupunkiuutiset : Kolumneja (2008)
  • Seksuaaliriippuvuuden ja akuutin uskottomuuskriisin työstäminen ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmillä, Helsingin psykoterapiainstituutti, lopputyö case, 2012.

Koulutus- ja luentopaikat:

Useat koulut, yritykset, yhdistykset, tapahtumat ja tilaisuudet jne. Toivon joustavaa yhteistyötä teidän kaikkien kanssa.

Voitte lähettää potilaitanne vastaanotolleni, on hyvä, että potilailta on tutkittu mahdolliset fyysiset sairaudet.

 

paivi.stolt (a) seksuaaliterapeutti.net

puh 040-729 8994